Friday, April 3, 2009

TM Services in Kadok

Alhamdulillah, telefon di rumah telah pulih semalam (2/4/09), selepas 30 hari (ya..... exactly 30 hari) mengalami kerosakan akibat kabel dipotong dan dicuri.

Sejak dari bulan Oktober 2008, sejumlah 91 hari telefon tidak dapat digunakan. Bermakna internet pun out la jugak. Tiada apa-apa tindakan ke dari pihak TM untuk mengatasi masalah ini? Kita cuma jaga yang dalam rumah kita aje kan......

Anyway, Alhamdulillah dah boleh guna semula, tak tahu la tahan berapa hari. Susah woooo kalau tak ada internet ni.

3 comments:

  1. alhamdulillah Internet dah ok. Harapnya pihak TM dapat buat something utk solve problem macam ni jangka panjang. Zaman skarang internet dah jadi keperluan.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.

    Sekarang internet dah ok, boleh lah Abe Ja selalu post kan cerita cerita terbaru kat sini.

    Harapnya orang dah tak curi wayar nye lagi dah.

    ReplyDelete
  3. berapa kali kne curi dah ni..

    ReplyDelete